Zalogas abonnemang

Abonnemang för fönsterputs - hur funkar det?

Du tar redan hand om ditt hem, men många glömmer hur viktigt det är att regelbundet rengöra fönstren för att bevara deras livslängd. Fönster bör rengöras minst varannan månad. De kan behöva rengöras oftare om du bor i ett område med mycket sol, saltstänk från havet eller när det är mycket pollen och smuts som samlas på fönstren.

Precis som med regelbunden städning i hemmet, kan du även få abonnemang på putsning utan att behöva boka varje gång. Beställ vårt fönsterputsabonnemang, och låt proffssen ta hand om resten och njut av den fina utsikten.

Boka abonnemang

Abonnemang utan bindnings- eller uppsägningstid går att teckna för utvändig fönsterputsning av villor, radhus och lägenheter. Det gör du enklast genom att kontakta oss via telefon eller mail och uppge vilka och antalet fönster som ska putsas. Innan första putsningen får ni ett ca pris.

Pris

Fast pris på abonnemang och du bestämmer om du vill lägga till insidan samt ev övervåning, balkong mm. Vanligast är att abonnera utsida fönsterputsning på bottenplan där det syns mest och  2 ggr om året beställs komplett fönsterputsning om så önskas. Insidan/mellan är på timpris, 295kr/tim efter RUT. Påbörjad kvart faktureras. Vid utvändig fönsterputs ingår alltid att vi torkar av fönsterbleck och insidan torkar vi av fönsterbrädan. 

Det exakta priset fastställs alltid av våra fönsterputsare efter det första besöket. Priset baseras på antalet fönster, höjden de sitter på, om de har spröjs samt eventuella tillval.

När kommer vi?

Med vårt abonnemang får du regelbunden fönsterputs var åttonde vecka, fördelat över hela året. Du har flexibiliteten att justera abonnemanget efter behov, som att lägga till extra putsningar eller tillfälligt avstå från en putsning vid till exempel renoveringar.  Ett påminnelse sms skickas ut 24 tim innan putsningen.

Vilka fönster putsar vi?

Vi putsar alla tillgängliga fönster på ditt hus, bottenvåning, källare och övervåning. Fönster högt upp tar vi från insidan.

Blyinfattade fönster putsar vi inte, samt om de är spruckna.

Vilka krav finns det på dig som kund?

Ni behöver inte vara hemma när vi kommer, vi sköter oss själva. För er som har husdjur och är oroliga för deras reaktion när vi börjar röra oss utanför fönstren, kan ni förbereda er i god tid då vi alltid skickar ett SMS 24 timmar innan vi besöker ert hus. Plocka undan i fönstren så att vi kommer till, gäller både insida och utsida.

När putsar vi inte?

Det är sällan, de gånger vi inte putsar är det kallare än -4 grader och extremt väder med regn/storm. Vid avbokning meddelar vi alltid er och kommer med en ny putstid.

Beställ abonnemang och enstaka tillfällen här:

Mail

tony.jansson@zaloga.se

Telefon

0703-54 87 19

Du kan även kontakta oss via formuläret nedan