Flyttstäd

Läs hur det går till, se våra priser och kontakta oss för frågor

Flyttstädning

När det är dags för ett nytt hem är det mycket som ska stämma. Mängder med moment ska avklaras innan en flytt är avslutad och det enda ni vill fokusera på nu är ert nya hem. Låt då Zaloga Städ ta hand om slutstädningen!

Flyttstädning ställer stora krav på kompetens och kvalitetssäkring. Det räcker inte med att enbart damma av och torka golven. Ugnen ska rengöras, det ska skuras bakom tvättmaskinen, kaklet ska putsas mm. Listan är lång och i de föreskrifter som anger hur en flyttstädning ska gå till, regler som bland annat satts upp av Mäklarsamfundet, finns högt ställda krav på vad som är en godkänd flyttstädning. Vi använder deras checklista med några få undantag. Maila Tony för checklista.

Tips inför flyttstädningen

För att vi ska kunna göra ett riktigt bra arbete behöver vi hjälp med några bitar. Lägenheten/huset ska vara tömt, stäng av kyl/frys (frosta av) med öppna dörrar för vädringens skull,  ska jaquzzin rengöras invändigt får vi be er plocka isär den samt montera ihop den själva.  Det är också bra om du redan på förhand meddelar om det är något särskilt vi ska tänka på, eller om något är trasigt. Sedan gör vi resten.

Priser - Engångsuppdrag

50 - 100 kvm

101 - 200 kvm

201 kvm >

Framkörning 300kr inom Ystad och Tomelilla. Övriga platser enl.öv.kom.

Att tänka på

Tänk på att om du vill ha hjälp med att städa andra utrymmen än själva bostadsytan, behöver du meddela oss i god tid. Det ingår inte i själva flyttstädningen. OBS! Tvåsidig fönsterputsning ingår. Kopplade fönster 20kr tillägg per luftspalt efter RUT, men lift ingår ej eller för udda och gammeldags fönster räknar vi ut ett specialpris åt er.  Rengöringsmaterial ingår. Priset gäller för normalt smutsiga objekt.

 

Vi erbjuder flyttstädningar runt om hela Österlenområdet.

RUT avdrag

Från och med den 1 januari 2021 gäller nya regler för rot- och rutavdrag. 

2022 års regler i korthet

Riksdagen beslutade att RUTavdraget ska uppgå till max 75 000 kronor/person. Rutavdrag medges fortfarande med 50 procent av arbetskostnaden. . Rutavdrag godkänns endast för enklare städarbete, annat rengöringsarbete samt flyttstädning. 

Denna reduktion ges endast för arbetskostnad och för att få tillämpa denna ska du bo i bostaden där arbetet har utförts, eller att bostaden/fritidshuset ägs av dig. Skattereduktion sker direkt på fakturan enligt fakturamodellen.

Kontakt

Mail

tony.jansson@zaloga.se

Telefon

0703-54 87 19

Du kan även kontakta oss via formuläret nedan