Fönsterputs

Läs om våra abonnemang, hur det går till och våra priser

Detta är att abonnera fönsterputsning hos Zaloga:

Var 8:e vecka kommer vi ut och putsar era fönster utvändigt. Oftast väljer man bottenvåningen då det är där man stör sig mest på den dåliga sikten. Om så önskas tar vi även källarfönster och 2:a våningen om det går att komma åt med stege.  Vill ni även lägga upp abonnemang på invändig putsning  ex. var 6: månad så planerar vi in det också. Det går att få putsning var 4:e och var 12:e vecka också.

Ni behöver inte vara hemma och ta emot oss utan vi sköter oss själva. För er som har husdjur och är rädda för att de ska reagera när någon helt plötsligt börjar röra sig utanför fönstren, kan förbereda er i god tid då vi alltid skickar ett SMS 24 tim innan vi kommer till ert hus. Fakturan skickar vi vid månadsskiftet med 27dgr betalning. Vi putsar på på stora delar av Österlen.

Självklart utför vi fönsterputsning som engångsuppdrag också, kontakta oss för att boka en putsning. 

Nu är vi 3 st som putsar fönster regelebundet, Tony, Johan och Marzena. Det mesta från hem, kontor, restauranger, byggstäd och flyttstädning.

Saker att tänka på

Nummer 1

Innan

Maila in uppgifter om antalet fönster, spröjs lösa eller fasta, överkanten av fönster över 2,6m och uppgifter på er som kund. Vi återkopplar med offert och en tid för putsning.

Fönsterputs – beräkna pris
Nummer 2

Kontrollräkning

När vi kommer ut och putsar gör vi samtidigt en kontrollräkning. Ev justering av pris kan ske om uppgifterna inte stämde.

Nummer 3

Fast pris eller timpris

Fast pris på abonnemang och du bestämmer om du vill lägga till insidan samt ev övervåning. Vanligast är att abonnera utsida fönsterputsning på bottenplan där det syns mest och 2 ggr om året beställs komplett fönsterputsning som innefattar alla våningar med 2 el 4 sidig putsning. Insidan är oftast som timpris, 275kr/tim efter RUT men går att få som fast pris Vid utvändig fönsterputs ingår alltid att vi torkar av fönsterbleck. Framkörning 80kr

Plus

Tillägg

Beställ abonnemang och enstaka tillfällen här:

Mail

tony.jansson@zaloga.se

Telefon

0703-54 87 19

Du kan även kontakta oss via formuläret nedan